tiistai 24. marraskuuta 2020

TIEDOTE - Jämsän ja Pihtiputaan sitoutumattomat yhteystyöhön

JÄMSÄN JA PIHTIPUTAAN SITOUTUMATTOMAT YHTEISTYÖHÖN

Uusi Suunta ja Pihtiputaan Parhaaksi, puoluepolitiikkaan sitoutumattomat liikkeet ovat vahvistamassa toimintaansa yhteistyön kautta.

Vaikka ryhmät tekevät täysin omaa paikallista työtään, yhteistyön kehittäminen on huomattu tärkeäksi ja samalla myös helpoksi, koska ryhmien toiminta-ajatus on todettu ”samaan maaliin potkimiseksi”.

Jämsässä sitoutumattomat ovat vaikuttaneet jo useamman valtuustokauden ajan ja Pihtiputaalla ryhmä tuli viime vaaleissa vähän yllätyksenäkin merkittävästi mukaan.

Nyt kumpikin ryhmittymä on tehnyt työtä tulevien vaalien ehdokasasettelussa ja jälki on sen mukaista.

Vaikka vaaleihin on aikaa vajaat puoli vuotta, tilanne on kummassakin kunnassa hyvä, voi jopa luonnehtia erittäin hyväksikin, myhäilevät yhteistyökumppanit.

Realistinen tavoite on valtuutettujen määrän reilu lisääminen.

Yhteistyöllä ja tiedottamisella saamme lisäpotkua myös siten, että haemme ja kannustamme samalla tavalla sitoutumattoman ajatusmaailman omaavia ehdokkaita ympäri Keski-Suomen lähtemään ehdokkaaksi perustamalla omiin kuntiinsa sitoutumattomien listan.

Emme näe aidoksi puolueiden listoille sitoutumattomien mandaatilla menemistä, näinhän kerätään vain ääniä puolueiden laariin.

Haemme yhteistyöllä vahvaa osallistumista myös aikoinaan tuleviin maakuntavaaleihin - varmistamme sitoutumattomien äänen kuulumisen laajemmin myös maakunnassa.

Emme usko, että puoluepolitiikkaa tarvitaan kuntien päätöksenteossa. Mutta uskomme yhteistyön voimaan, vaikka sanonta vähän fraasi onkin.

Lisätietoja:

Uusi Suunta

Seija El Sayed
seija.elsayed@gmail.com
040 7302405

Pekka Laaksonen
laaksonen.pekka@gmail.com
040 5040696

Jyrki Kokko
jyrki.kokko@gmail.com
040 5477836

Pihtiputaan Parhaaksi

Tauno Mattola
tauno.mattola@pp.inet.fi
0400 940632

Onni Nykänen
onni.nykanen@gmail.com
040 5756397

Seppo Kahilainen
seppo@kahilainen.com
0400 474747